Владислав Горанов стартира частен бизнес

0
Бившият министър на финансите е учредил консултантска фирма с 5000 лв. капитал
Бившият министър на финансите е учредил консултантска фирма с 5000 лв. капитал Снимка: БГНЕС

Новата му фирма с 5000 лв. капитал е регистрирана на прословутия 10-и етаж, който стресира семейството при земетресението през 2012 г.

Бившият министър на финансите Владислав Горанов, който подаде оставка в последните дни на юли, е учредил консултантска фирма с 5000 лв. капитал.

Това показа справка на в."Сега" в Търговския регистър.

Дружеството "Трилема Кансълтинг" ЕООД е регистрирано на 14 август със седалище в София, район "Възраждане", ул. "Одрин", Бл. 14. Предметът на дейност на фирмата е "консултантски услуги в областта на публичните и частните финанси, управлението и структурирането на предприятия, търговска дейност в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, както и всякакви други дейности, разрешени от българското законодателство при съобразяване и спазване на всякакви лицензионни, регистрационни или други изисквания".

От обявените актове се вижда, че капиталът от 5000 лв. е внесен в Тексим Банк.

Вестникът припомня:

Владислав Горанов управляваше министерството на финансите през първото и второто правилтество на ГЕРБ до 24 юли тази година. След мащабни протести за срещу правителството на премиера Бойко Борисов, той поиска оставката на Горанов с аргумента, че не може да си обясни как Държавната комисия за хазарта е пропуснала да събере 600 млн. лв. такси от хазартния бизнесмен Васил Божков. По случая бившият министър беше разпитан в прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари