Владимир Зографски премина квалификациите в Осло

1
Българинът направи опит от 118.5 метра на голямата шанца в норвежкия зимен център Холменколен
Българинът направи опит от 118.5 метра на голямата шанца в норвежкия зимен център Холменколен Снимка: Bulgarian SKI Federation / Facebook / архив

Българинът направи опит от 118.5 метра на голямата шанца в норвежкия зимен център Холменколен

Българинът Владимир Зографски премина квалификацията на състезанието от Световната купа по ски скок в Осло. На голямата шанца в норвежкия зимен център Холменколен той направи опит от 118.5 метра, който му отреди 111.8 точки и 34-о място в квалификацията.

Най-добър резултат записа Даниел Хубер (Австрия) - 134.5 метра и 141.8 точки. Втори и трети са съответно представителите на домакините Йохан Форфанг и Мариус Линдвик съответно със 137.9 и 136.1 точки след опити от по 133.0 метра, информира БТА.

Първите 50 продължават в същинската част от първото състезание от Световната купа по ски скок в Осло, което е в събота от 15:40 часа българско време.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари