Владимир Тодоров: Под 14 години е забранено да се кара тротинетка

1
За модерните напоследък дрифтове Владимир Тодоров отбеляза, че това е криминализирано като хулиганска проява
За модерните напоследък дрифтове Владимир Тодоров отбеляза, че това е криминализирано като хулиганска проява Снимка: bTV / стоп кадър

Между 16 и 18 години задължително се използва велосипедна каска, припомни още той

Още преди 2 години бяха въведени правила за тротинетките, припомни в ефира bTV  Владимир Тодоров от Асоциацията на пострадалите при катастрофи.

Под 14 години е забранено да се кара тротинетка. Освен това трябва да се  използва велоинфраструктура, ако няма такава, да се кара в дясната част на платното. Между 16 и 18 години задължително се използва велосипедна каска, която предпазва. Самата тротинетка трябва да е оборудвана със светлини и отпред и отзад, за да се кара през тъмната част на деня“, добави той.

По повод предстоящите абитуриентски балове той призова зрелостниците да са внимателни, за да не се помрачават празниците.

За модерните напоследък дрифтове Владимир Тодоров отбеляза, че това е криминализирано като хулиганска проява и тези, които бъдат установени, могат да останат без книжка за дълъг период от време, както и да им бъдат наложени глоби до 3000 лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари