Владимир Путин: Русия може да се бие в Украйна дълго време

1
По думите на Путин обаче засега „няма смисъл“ от допълнителна мобилизация
По думите на Путин обаче засега „няма смисъл“ от допълнителна мобилизация Снимка: РИА Новости

По думите на Путин обаче засега „няма смисъл“ от допълнителна мобилизация

Руският президент Владимир Путин каза днес, че армията на Русия може да се сражава в Украйна дълго време, но според него няма нужда да се мобилизират още войници на този етап, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

„Що се отнася до продължителността на специалната военна операция, разбира се, това може да бъде дълъг процес“, заяви Путин на предавано по телевизията заседание на руския Съвет за правата на човека.

По думите му обаче засега „няма смисъл“ от допълнителна мобилизация, след като през септември и октомври бяха мобилизирани 300 000 запасняци.

Путин увери, че Русия ще защитава своите интереси с всички налични средства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    6
    Мнение
    Нека Русия да удря, руши, бие и събаря усрайна !!! НЕКА!
  • -4
    5
    Bonkerz
    Другари, комунизма си отиде! Вървете и вие при него - на майната си. Евакуирайте се към раят на Земята - Рассия и ни освободете от простоумието си. Тераруските бяха разбите край Киев, изгонени от Змийския остров, победени в Харкив, принудени да бягат от Херсон (единственият областен град, който превзеха), флагмана на руския черноморски флот - крайцера Москва бе потопен, останалите кораби се евакуираха на изток, около 90 000 руснаци умряха за 9 месеца за тоз дет духа, други 300 000 са пратени на фронта голи и боси, без тренировки, оставени без храна и вода в калта и студа. E, поне уцелиха с бомби театъра в Мариупол, където се криеха над 300 жени и деца, а пред и зад театъра с големи букви имаше надпис "ДЕТИ", даже и по Великден не спряха да бомбардират БЕЗРАЗБОРНО (докато Украйна има 10 пъти по-малко артилерия, тя стреля 100 пъти по-точно). Ликувайте...
  • 2
    4
    робин худ
    Шибаните собственици на света си помислиха че могат да се ебават с Русия и Путин малко се пообъркаха тия цървули това не са им индианците
  • 7
    3
    Напред, Русия!
    Нека да се води! Светът благодари на Путин и на Русия, че чрез специалната военна операция беше победен коронавирусът, който от рано сутрин до късно вечер навсякъде беше тема за бла-бла по всяка медия и изкуствено го продължаваха... Фокусът се измести и тази медийна пропаганда си отече в канала! Но пък се разкри, че мъжът на урсула фор дер лайнянен е пласирал ваксинките си чрез жена си, която пък задължи цяла евро да ги закупи в десетокрано повече размер спрямо всеки брой на населението на страните. И от това лайнянката само спечели, а народът беше наподен с експериментална течност, чиито последици ще се проявят до 10тина години...
  • 10
    2
    Sтанко
    Това да умират невинни хора или дори само да страдат - не е нормално да се харесва на някого. Специализираната военна операция няма такива цели. Не подкрепям войната, но не може да се чака бандеровците да дерибействат повече и да си мисят за глупости.. Жалко за подлогите на гейове, евроатлантици и кравари като нашите измислени политици...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари