Владимир Путин не коментира авиокатастрофата с Пригожин

0
Руският президент не спомена нищо за инцидента
Руският президент не спомена нищо за инцидента Снимка: ТАСС

Руският президент не спомена нищо за инцидента

В момента, в който стана ясна новината за самолетната катастрофа, в която вероятно е загинал Евгений Пригожин, руският президент Владимир Путин говореше на събитие в Курск, посветено на 80-годишнината от победата на Съветския съюз над нацистка Германия, предаде NOVA. Битката през 1943 г. се смята за най-голямата танкова битка в историята.

Путин не спомена нищо за катастрофата, но отдаде почит на руските войници, които „се сражават смело и решително” в Украйна. По-рано през деня руският президент участва онлайн в срещата на върха на БРИКС в Южна Африка, където заяви, че се ангажира да сложи край на войната в Украйна, за чието начало обвинява Запада.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -16
    3
    Бивш
    За това петоколонниците не смеят да мръднат ! Просто знаят какво ги чака ! И то от техните работодатели>
  • -12
    2
    ТероруZZстан
    Убиецът и терорист Владолф Путлер как да коментира убийството, което е наредил да бъде извършено? Самолетът е свален далеч е от Донецк, за да обвинят нашата братска Украйна, че го е свалила, както с малайзийския самолет. Далеч е от Африка, където щяха да хвърлят вината на чужди служби или бунтовници. Самолетът на Пригожин е свален между Москва и Ленинград, недалеч от военно поделение!!!
  • 9
    1
    Из руската литература
    В книгата "Децата на Арбат" е намерен следният пасаж: „Березин добре помни думите, казани му от Сталин през 1918 г. в Царицин. Сталин поиска екзекуцията на няколко военни специалисти от бившите офицери от царската армия. Березин, тогавашният ръководител на специалния отдел, го аргументира, че обвиненията са неубедителни и че екзекуцията ще причини много усложнения и проблеми. На това Сталин назидателно отговори: „Смъртта решава всички проблеми. Няма човек и няма проблем. И Сталин беше прав. Дошла телеграма за отмяна на екзекуцията, но хората вече били разстреляни. Нямаше проблеми."
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари