Владимир Путин: Киев открито е поел по пътя на тероризма

2
Руският президент подчерта, че е необходимо е да се засили антитерористичната работа във всички области
Руският президент подчерта, че е необходимо е да се засили антитерористичната работа във всички области Снимка: Кремъл

Руският президент подчерта, че е необходимо е да се засили антитерористичната работа във всички области

Киевският режим открито е тръгнал по пътя на тероризма с подкрепата на Запада, руските специални служби трябва да засилят антитерористичната работа във всички области, заяви руският президент Владимир Путин във видеопослание по повод Деня на служителите в сферата на сигурността, предаде ТАСС.

"Знаем, че киевският режим, с пряката подкрепа на чуждестранните специални служби, открито е поел по пътя на терористичните методи, всъщност на държавния тероризъм", заяви Путин. Сред използваните от Киев методи той изброи диверсиите срещу граждански обекти, горивната и енергийната инфраструктура, терористичните нападения срещу цивилни граждани, държавни служители и обществени фигури.

Путин подчерта: "Необходимо е да се засили антитерористичната работа във всички области, да се използва широк спектър от технически и оперативни възможности на нашите специални служби, активно да се сътрудничи с министерството на отбраната и други ведомства."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    11
    до 10
    Link-овете ти не към публикации в сръбския „официоз“, както ти твърдиш, а към други медии намиращи се от другата страна на конфликта, които твърдят, че има такава публикация. Започваш да ми изглеждаш много наивен.
  • 0
    10
    daskal
    https://www.dnevnik.bg/sviat/2022/02/24/4315805_ukraina_napadna_rusiia_v_surbiia_mediite_zastanaha_zad/ https://www.dw.com/bg/tova-e-porocen-krg-kak-srbia-se-okaza-v-plen-na-ruskata-propaganda/a-64388202
  • 1
    9
    до 8
    Дай линк, бе бакшиш!:) Защото оставаме с впечатление , че някой ти плаща за простотиите.
  • 1
    8
    daskal
    Сещам се, че в първия ден след нападението на Русия над Украйна сръбският официоз излезе със статия "Украйна вероломно нападна Русия". Даже в най-пропагандните си изхвърляния човек все пак трябва да има мярка.
  • 1
    7
    до 5
    Аа, не ! Има глупаци на запад, които много държат да си опустошат икономиките и да плащат залудо. На заебенски вече му търсят заместника и ще го махат. Никой не иска да се занимава с него. Дори сащ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари