Владимир Перев: Може да е имало манипулация с преброяването на българите в РС Македония

0
"Македония не очаква България да промени позицията си. Винаги сме били срещу СССР, защото го смятаме за причина за разделение на народите", подчерта журналистът
"Македония не очаква България да промени позицията си. Винаги сме били срещу СССР, защото го смятаме за причина за разделение на народите", подчерта журналистът Видео: NOVA NEWS

Според него Русия очаква Северна Македония да бъде втория Троянски кон в ЕС след България

"Може да е имало манипулация с преброяването на българите в Северна Македония, но не е имало насилие". Това е поддържано и от тяхната агентура. Хлабавата позиция на София води до продължаване на това да е проблем да си българин в Македония. Включително имаме трудности и при намиране на работа". Това заяви македонско-българският журналист Владимир Перев за "Офанзива" по NOVA NEWS

Според него Русия очаква Северна Македония да бъде втория Троянски кон в ЕС след България. "Русофилите в Македония обаче настояват да влезем в Евросъюза. Това е поддържано и от тяхната агентура", сподели Перев.

По думите му казусът с Цар Самуил е не каква е народността му, а дали да се чества съвместно. "Не се говори за пренаписване на историята, а да се преодолее езика на омразата. Героите могат да са македонци в македонската история и българи в българската", смята той. И допълни, че се търси разумен начин на разговор.

"Македония не очаква България да промени позицията си. Винаги сме били срещу СССР, защото го смятаме за причина за разделение на народите", подчерта Перев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари