Владимир Чуков: Путин показа жълт картон на Турция

15
Русия счита, че турците са преминали границата - винаги искат да бъдат с печелившите, каза международният анализатор
Русия счита, че турците са преминали границата - винаги искат да бъдат с печелившите, каза международният анализатор Видео: NOVA

Русия счита, че турците са преминали границата - винаги искат да бъдат с печелившите, каза международният анализатор

Фактът, че президентът на Русия Владимир Путин не отиде в Анкара, е жълт картон за турския държавен глава Реджеп Ердоган. Това коментира международният анализатор проф. Владимир Чуков в „Денят на живо” по NOVA NEWS. Той каза, че се е появила статия, която обяснява защо Путин не е отишъл в Турция.

"Първата причина е анулацията на сметките на водещи руски компании от турски банки. Русия вижда затворена врата в лицето на Турция. Построяването на завод "Байрактар", чрез подписан договор между украинци и турци, е друга причина. Трета пък е, че руските служби са на мнение, че турското разузнаване се активизирало в районите с мюсюлманско население в Русия. Американската помощ е истинска агония в момента, но ще се случи. Тръмп всячески опитва да се противопостави на предложенията на Байдън", коментира той.

По думите на Чуков кримските татари са силен коз за Украйна. "Русия счита, че турците са преминали границата - винаги искат да бъдат с печелившите. Тоест, да са на страната и на Изтока, и на Запада. Няма как Турция да не се съобрази с решенията в Брюксел. Ердоган от своя страна отива в Египет, за да засили сближаването между мюсюлманските страни. Турция няма амбиции да реши конфликта в Газа. Катар обаче е държава - пощенска кутия, каквото искате, това може да вземете", смята анализаторът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    Нострадамус
    5 ма джуджаци СА забравили за укроджуджака
  • -11
    6
    Незнаещ
    Чуков,Чуков,дали Султана не показа жълт картон на джуджака и го смъкна от облаците, къде летеше, на земята..
  • -5
    5
    бравос
    че ние сме били пълни с международници и анализатори, сичко знаем, ама все не ни се получават нещата, щото винаги някой ни е виновен!
  • -17
    4
    чичомердинкако
    Чукча тъп рушлямец! Джуджакът си знае много добре, че ще го онодят манафите ако отиде в Турция и го е шубе!
  • -10
    3
    Алекс
    Джуджето не отиде в Турция защото никой не му гарантира, че в страна от НАТО няма да го арестуват по заповедта на международния съд в Хага. Не отиде от страх недей да лъжеш чуков знаем, че си руския агент.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари