Включете се в новата кауза на "Хапка надежда"

1
Направете заедно с децата си коледна картичка за лекарите, медицинския персонал и пациентите в русенските болници
Направете заедно с децата си коледна картичка за лекарите, медицинския персонал и пациентите в русенските болници

Включете се в каузата "Хапка надежда", която показва нашата съпричастност към всички медици и пациенти в борбата им с коронавируса в Русе.

Направете заедно с децата си коледна картичка за лекарите, медицинския персонал и пациентите в русенските болници. Картичките оставете в най-близкия офис на Networx и на 24 декември ще им ги занесем.

Изпратете покана до всички ваши приятели с деца и нека заедно да отправим послания за здраве, успех и късмет към хората в бели престилки и пациентите в болниците на град Русе.

Преди да занесете картичката до офис на Networx, я снимайте и публикувайте публично с хаштаг #КартичкаНадежда и събралата най-много харесвания ще получи нашата награда - книга по избор.

Организатори сме ние от спортен клуб Ruse GO, фондация Направи добро за непознат. С благодарност към Networx - Високоскоростен интернет и цифрова телевизия.

Подкрепете кампанията Хапка надежда, с която осигуряваме топла храна за медиците на първа линия в борбата с коронавируса през декември и януари: www.RuseGO.com/2020/11/darenie-medici-ruse.html

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари