Вижте се на какво приличате!

3
Погледнете екземплярът на снимката. Чак човек няма да го нарека
Погледнете екземплярът на снимката. Чак човек няма да го нарека Снимка: Радио Фокус

Дъно няма за моралното падение и катастрофа на обществото!

Погледнете екземплярът на снимката(бел. ред.Тодор Балабанов). Чак човек няма да го нарека. Той вчера си е позволил да изгони една жена, МАЙКА на две деца, едното от които с увреждания, от сесията на Общински съветВарна. Защото си е позволила да попита богоизбраните гербави кога ще получи общинско жилище!

Това е достатъчно долно и отвратително. Но явно и това не е стигнало на екземпляра. Той е казал на жената “ да се погледне на какво прилича в огледалото и кой щял да я вземе“. Вероятно ако не знаете случая, ще решите, че подобно държание е имал я пазачът, я някой общ работник в сградата. Ама не – това в целия си блясък е лично гербавият Председател на Общински съветВарна! Докопал кокала и самодоволен и самодостатъчен.

Забравил откъде е тръгнал и кои са го избрали. Забравил на кого трябва да служи /и не, не на ТИМ, не на ГЕРБ, не на мафията – на НАРОДА си трябва да служи/.

В европейските държави, които постоянно ни тикате под носовете за пример, екземплярът щеше да е изхвърчал от партията и от поста си още днес до обяд.С пълно разграничаване на партията му от него и съответното дело за обида, дискриминация и недопустимо отношение, проявено от длъжностно лице по повод работата му.

Реакция няма. Освен в социалните мрежи. Гербав виновен няма. Те всичките са най-хубавите и най-умните!

Само се чудя дали екземплярът има огледала в къщи. И дали понякога въпреки големият риск да получи инфаркт от уплах, се е поглеждал? А пък може и да го е срам да се гледа….

Герберунгелче, каквато и жена да стои пред теб, тя е ЖЕНА и МАЙКА. Тя е ГРАЖДАНИН. Ще си държиш езикът в калната уста, защото заплатата ти се плаща да служиш на тази жена и на хората като нея! Без значение дали те е предизвикала и какво е направила. ТИ СИ СЛУГА НА НАРОДА! Възпитанието няма да го коментирам. От Главната Мутра до последното селско герберунгелче липсата е крещяша!

И питам – като общество ще го допуснем ли? Да обиждат една майка в зала на общински съвет, където работата на общинските съветници е да работят в интерес на обществото, а не на личните си джобове. Трябва да бъдем непримирими към подобни неща. Защото днес тази българска майка трябва да се срамува как изглежда и да се притеснява кой ще я вземе, а утре на всеки един от нас и най-простият чиновник може да ни прати по дяволите, защото сме му развалили кефа!

Оставка и съд за този невъзпитан помияр! Не се търпи вече!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари