Виталий Робертус се е самоубил

1
Топмениджърът в "ЛУКойл" се е обесил в кабинета си
Топмениджърът в "ЛУКойл" се е обесил в кабинета си

Топмениджърът в "ЛУКойл" се е обесил в кабинета си

Смъртта сред топмениджърите продължава да преследва "ЛУКойл". Вчера компанията съобщи за внезапната кончина на вицепрезидента на компанията Виталий Робертус. Той е починал на 53 години.

Днес Телеграм каналът ВЧК-ОГПУ съобщи, че Робертус се е самоубил на работното си място. Обесил се е в кабинета си, предаде вестник СЕГА.

През деня старши президентът на "ЛУКойл" Олег Пашаев се учудил, че Робертус не отговаря по телефона. Отишъл до кабинета му и открил тялото в тоалетната. Според източници в "ЛУКойл" последните дни в компанията били много нервни и вицепрезидентът бил много разстроен. При украински атаки с дрон три ключови руски петролни рафинерии бяха извадени от строя.

Робертус е четвъртият висш ръководител в "ЛУКойл", които умира в последните две години.

Работи в "ЛУКойл" от 30 г. В последните два месеца най-големите рафинерии на компанията в Русия са подложени на постоянни атаки с украински дронове.

През октомври 2023 г. на 66 г. от сърдечна недостатъчност почина председателят на Съвета на директорите на компанията Владимир Некрасов. Той оглави съвета след неочакваната кончина на предишния шеф Равил Маганов. На 1 септември 2022 г. Маганов падна от висок етаж на Централната клинична болница.

През май 2022 г. в Митишчи умря бившият вицепрезидент, началник на Главното управление за доставките и продажбите на "ЛУКойл", Александър Суботин. Според Mash смъртта е настъпила по време на неуспешен шамански сеанс с отрова на жаба, чрез която са опитвали да излекуват Суботин от алкохолизъм.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Балканеца
    Така работи света наистина, и не е от днес. Рудолф Хес така го самообесиха.
  • 0
    4
    до 1
    Даскалче, да знаеш що американски военни от спец части, тюлени, кашалоти и прочие се самоубиха през последните две години или загинаха във въртолетни катастрофи?:) Не се прави на мотика, така работи света. Това , че ние чакаме на някой да му кипне келя и да застреля някой "нотариус", "Трактор" или друга отрепка е нещо много кофти. Държавата трябва да е най-голямата мутра за да има ред. Бе симпатяга си!:)
  • 0
    3
    флипр
    Странно, не намерих статия, за "самоубилия" се свидетел срещу Бойнг, или май работата е който плаща той поръчва музиката а?
  • 1
    2
    Даскалее
    Самообесили са го! Късокракото пудлерче не прощава, а жестоко и поголовно избива наред! ;)
  • 5
    1
    daskal
    Ето на, има и разнообразие. Един паднал през прозореца, друг се отровил, трети се удавил, този пък взел, че се обесил.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари