Викторио Александров иска да хвърли вината върху мъртвата Дарина

0
"Идвам, идвам", с насмешка изрече подсъдимият към родителите на младата жена
"Идвам, идвам", с насмешка изрече подсъдимият към родителите на младата жена Видео: bTV

29-годишният Викторио Александров, който е подсъдим за убийството на приятелката си Дарина Министерска, и едногодишната им дъщеричка Никол, се опита да хвърли вината за престъплението на върху младата жена.

Той поиска да бъде иззета комуникацията във фейсбук с нейните родители и близки приятели, както и между тях двамата. Второто му искане беше да се проучи ведомост на фирма, за да се разбере дали Дарина е получавала доходи, а не е работила фиктивно в дружеството. Това било с цел да се докаже, че изцяло Викторио се грижил за издръжката на семейството, пише 24 часа.

Двете искания бяха направени в Софийския градски съд, където в 11:30 ч. се проведе разпоредителното събрание по делото срещу Викторио Александров.

Жестокото престъпление стана на 29 октомври миналата година. Първо беше убита Дарина в жилището й в квартал "Надежда", а часове по-късно - в изоставена постройка, бе застреляно и малкото момиченце.

В съда дойдоха и много хора, за да подкрепят родителите Дарина - Ваня и Георги Министерски. Двамата предявиха граждански иск от по 250 000 лева или общо 500 000 лева.

Адвокатите на Викторио Коста Бугатевски и Петя Шопова предложиха да не се разпитват всички свидетели, а само част от тях, както и да се изслуша психиатричната и психологическата експертизи на Викторио, да бъдат разпитани и неговите родители, за да разкажат какви са били отношенията в семейството.

Петчленният съдебен състав с председател Иван Коев реши, че делото ще се гледа по общия ред, тоест ще бъдат разпитани всички свидетели.

По време на заседанието Викторио демонстрира хладнокръвие. В началото пред медиите само каза, че са направили герой Георги Министерски.

По този повод извън залата - майката на Дарина обясни, че не може да тълкува "какво иска да каже един психопат".

Напускайки залата, Викторио изрекъл с усмивка на уста към родителите на Дарина "Идвам, идвам". Тази му реплика много възмути хората в залата. Самата Ваня Министерска не е чула, защото е била в гръб. Медиите не станаха свидетели на това поведение, тъй като вече бяха излезли от зала 17 в Съдебната палата.

Същинското дело започва на 22 януари, когато ще бъдат разпитани 12 свидетели. 

Вижте във видеото как се държи в съда.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари