Виктор: Не беше предумишлено

1
Убиецът от Русе остава зад решетките
Убиецът от Русе остава зад решетките Снимка: Росен Моллов

26-годишният Виктор Андреев, който на 20 февруари закла жестоко собствената си майка Лилия Черкашина в къщата им в Русе, остава за постоянно зад решетките.

Това реши Русенският Окръжен съд, като разгледа мярката за неотклонение на убиеца.

„Не беше предумишлено”, промълви само пред съда Виктор. След залавянето си, 26-годишния мъж бе с мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок до 72 часа, предаде 24 часа.

Сега тя става постоянна. Срещу Виктор е повдигнато обвинение за жестоко убийство, извършено по изключително мъчителен начин. Той ще отговаря пред Темида за извършено престъпление по чл. 116 ал.1 т.3 пр.2 и т.6 пр.2 и пр.3 от НК.

Кървавата драма се разигра около 17 часа в къща на ул. „Солун” в Русе, точно срещу входа на военното поделение. Майката Лилия Черкашина била жестоко пободена с нож от собствения си син, който бил наркоман. В ранния следобед между двамата възникнал скандал. Бащата на убиеца Андрей в това време бил в друга стая. Той тръгнал да излезе навън, за да изпуши една цигара и се натъкнал на мъртвото тяло на съпругата си.

Потресен човекът звъннал на тел 112 и съобщил, че жена му лежи мъртва в другата стая, като вероятният убиец е сина им. Близки на семейството твърдят, че родителите и друг път са подавали сигнали срещу сина си заради дрогата и заради скандали.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари