Полицията издирва Виктор

4
Наркоман уби майка си и избяга
Наркоман уби майка си и избяга Видео: bTV

Наркоман уби майка си в семейния дом в Русе и след това избяга.

26-годишният младеж е в неизвестност и полицията го издирва.

Престъплението е станало в понеделник към 17,00 часа на улица „Солун” 13 в къща срещу военното поделение. Според първоначална информация във фаталния час е възникнала свада между майката Лилия Ч. и синът Виктор Ч., при която освирепелият младеж извадил нож и нанесъл множество удари по главата и тялото на жертвата си. От тежките травми майката се свлякла на пода бездиханна.

След престъплението синът избягал от къщата. Вероятно и той е бил наранен, защото недалеч от дома е изхвърлил окървавени парцали, с които се е опитвал да попие кръвта. На трупа се натъкнал съпругът на жертвата Андрей Ч.

Според съседи в къщата са живеели Лилия, съпругът й Андрей и по-малкият им син Виктор. По-големият Найден работел в чужбина. Лилия също била на гурбет в Италия, но наскоро се върнала при близките си в Русе. Била много грижовна майка и искала да не липсва нищо на децата й. Приятели на семейството твърдят, че двамата родители имали проблеми с Виктор. Младежът завършил преди 7-8 години Техникума по дървообработване в града, взел хубава професия, но тръгнал по лошия път. Злоупотребявал с наркотици и често правел скандали в дома.

Полицията отцепи с жълта лента къщата и мястото на улица  „Солун”, където са изхвърлени окървавените парцали.

Разследващите работят по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари