ВиК усвоява милиони, а русенци трамбоват камъчките

6
Венцислав Ангелов: Пенчо Милков да излезе от кабинета и да идва тук да оправя движението
Венцислав Ангелов: Пенчо Милков да излезе от кабинета и да идва тук да оправя движението

Венцислав Ангелов: Пенчо Милков да излезе от кабинета и да идва тук да оправя движението

Венцислав Ангелов - Чикагото се възмущава от разкопките на ВиК - Русе. Той е снимал движението на кръстовището до кооперативния пазар, където траповете на водното дружество създават предпоставка за пътни инциденти.

"Писна ми да ни правят на глупци и слепци. 150 милиона европейски проект, съфинансиран от Община Русе. Целият град е разкопан, а русенци трамбоваме с нашите автомобили камъчките. Уроди, изроди в човешки образ, ето това е цялата паразитна управляваща сган, без значение дали БСП, ДПС или ГЕРБ. Не им пука, че в тези трудни времена ние си трошим автомобилите. Пенчо Милков излъга русенци, че ще има ревизия на дейността на кмета Пламен Стоилов, но не прави нищо.

Такова е положението в Русе индентично с цяла България, защото ни управляват психопати", казва в свой остър коментар Чикагото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    2
    Евгени
    Напълно прав е тези хора мислят единствено за джоба си. Тази община се е превърнала в агенция за недвижими имоти, разпродава и мило и драго. Такива непрокопсаници ни управляват вече 33 години.
  • -5
    1
    Хаха
    Тоя прави реклама на Пенчо, защото лоша реклама няма. Как един мераклия за власт не направи нещо добро, а само ги бива в хейтенето. Чикагоооо, чикагоооо
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари