ВиК ремонт затваря улица „Изгрев“ за два дни

0
Променят се и маршрутите на автобусните линии
Променят се и маршрутите на автобусните линии Снимка: Община Русе / архив

Въвежда се временна организация на движението по ул. „Изгрев“

14.01.2022 г. до 16.01.2022 г. включително се затваря за движение на МПС ул. „Изгрев“ при кръстовището с ул. „Филип Станиславов“ за обект: „Реконструкция и подмяна на съществуващи довеждащи водопроводи от ПС II подем до ПС III подем“.

Движението на МПС ще се осъществява по обходен маршрут от кв. „Чародейка“ по бул. „Васил Левски“ и бул. „Христо Ботев“ в двете посоки.

Автобусни линии с № 4 и 30 в посока кръстовището на Олимп ще се движат по бул. „В. Левски“ и бул. „Хр. Ботев“ до сп. Йордан Йовков, след това по ул. „Шипка“, ул. „Чипровци“ и от там по маршрута си. Обратният маршрут ще се осъществява от ул. „Чипровци“ по ул. „Шипка“ и бул. „Цар Освободител“ в посока кв. „Дружба“ и кв. „Чародейка“. Автобусна линия № 10 ще се движи в двете посоки по ул. „Зорница“.

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари