ВиК "майстор" от Русе изкара 9 бона от обещания!

0
Русенецът обещал на 11 човека от квартал "Долапи" ВиК инсталация и кооперация!
Русенецът обещал на 11 човека от квартал "Долапи" ВиК инсталация и кооперация!

На 11 юли тази година в участъка в квартал Средна кула при Първо РУ е получен сигнал от мъж, че за времето от месец юли 2015 година до месец юли тази година, мъж който се е представил за ВиК майстор е измамил него и още няколко човека, чрез което ги е ощетил със солидна сума пари.

По подадения сигнал в полицията е образувана преписка с оглед изясняване на извършено престъпление по чл. 209, ал.1 от НК. В хода на последвалите полицейски действия по изясняване на сигнала е станало ясно, че въпросният мъж, представил се за ВиК майстор, всъщност е обещал на хората, общо 11 човека, да създаде кооперация и да изгради ВиК инсталация за питейна вода във вилните им имоти, намиращи се в гр. Русе, кв. "Долапите", местността "Марчова нива".

Според заявеното от потърпевшите граждани, общата сума, с която ги е измамил майстора възлиза на около 9000 лева. В резултат на проведените оперативно-издирвателни действия от служителите от участъка в Средна кула е установен 54-годишният Б.А. от Русе, като лицето сочено за извършител на измамата.

Работата по изясняването на случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари