Весела Лечева: 60 000 лева за подкуп, а спортистите ни тренират в окаяни условия

0
Бившият служебен министър коментира ареста на служител на Министерството на младежта и спорта
Бившият служебен министър коментира ареста на служител на Министерството на младежта и спорта Снимка: bTV / стоп кадър

Бившият служебен министър коментира ареста на служител на Министерството на младежта и спорта

Бившият служебен министър на младежта и спорта Весела Лечева също коментира ареста на висшия служител на министерството на спорта, който по-рано днес бе арестуван с подкуп от над 60 000 лв.

"Много неприятен факт, предвид, че парите в спорта са много малко. Неприятен факт за администрацията, която управлява тези пари. В този ред на мисли, в периода 2005-2009 започнахме да осветляваме средствата перо по перо, искахме всичко да бъде прозрачно и известно.

Трябва много стриктен контрол. 60 000 лева са много пари. Всеки лев в спорта е ценен. Знам колко много от клубовете страдат и спортистите тренират в окаяни условия", каза в студиото на "Лице в лице" по bTV една от легендите ни в спортната стрелба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари