Верижно меле на булевард "Христо Ботев"

3
Три БМВ-та участваха в катастрофи през половин час / Снимката е илюстративна
Три БМВ-та участваха в катастрофи през половин час / Снимката е илюстративна

Станала е верижна катастрофа на булевард "Христо Ботев".

За това съобщи читател на Dunavmost.bg, станал свидетел на огънатите ламарини по пътя към квартал "Дружба". Днес стана ясно, че всъщност са се случили два отделни инцидента през половин час, като в единия са участвали три коли.

Ето официалните данни за катастрофите, съобщени от полицията в Русе.

На 22 май около около 18:00 часа в гр. Русе, на бул. "Христо Ботев" лек автомобил "Алфа Ромео" с водач П.Н. на 54 г., нарушава правилата за дистанция като блъска намаляващ скоростта си пред него лек автомобил БМВ, с водач Г.И. на 26 г., след което БМВ-то се отмества напред и блъска неизвестно МПС, което след инцидента е напуснало местопроизшествието.

Вследствие на удара са пострадали водачът на БМВ-то и пътник в същата кола. След медицински преглед те са били освободени за домашно лечение.

Само след половин час друго "БМВ" предизвиква верижна катастрофа:

На 22 май 2017 г. около 18:30 ч. в гр. Русе на бул. "Христо Ботев" лек автомобил БМВ, управляван от Е.И. на 25 г. не спазва правилата за дистанция и блъска отзад лек автомобил БМВ с водач К.С. на 37 г., който при удара се премества напред и блъска в задната част лек автомобил "Хюндай", управляван от Г.Ц. на 49 г.

При удара са пострадали двама пътници, които са пътували във второто БМВ. След преглед от ЦСМП те са освободени за домашно лечение с контузии на главите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари