Верижна катастрофа прати четири души в болницата

0
Трима мъже и една жена са приети в Спешното отделение в Шумен след верижна катастрофа,
Трима мъже и една жена са приети в Спешното отделение в Шумен след верижна катастрофа,

Трима мъже и една жена са приети в Спешното отделение в Шумен след верижна катастрофа, станала край Хиподрума в Шумен.

Четиримата не са пострадали сериозно, каза шефът на Спешното д-р Недко Тодоров. В момента пострадалите се преглеждат, а по първоначална информация мъжете имат счупвания, а жената е не е пострадала.

Катастрофата е станала около 15,00 часа днес до Хиподрума, на мястото, където има възможност да се направи обратен завой към Шумен.

Във верижната катастрофа са участвали четири коли – Фиат Брава, Фиат Панда, Пежо и Фолксфаген. Три от тях са се движили в посока Шумен – 5 км, четвъртата се е движела към града.

Според единият участник в катастрофата, който кара Фиат Панда, виновник за пътно-транспортното произшествие е шофьорът на Фолксфаген-а /тип баничарка/. Шофьорът на Панадата обясни, че той се е движел към 5 км, а шофьорът на Фолксфаген-а е карал зад него в дясната лента, като го е притискал към мантинелата. В последния момент той видял, че шофьорката на Фиат Брава се е опитва да направи обратен завой, набил спирачки, но се ударил във Фиата-а и колата му изхвърчала в дясно от пътното платно. Шофьорът на Фолксфаген-а задминал двете ударени коли, навлязъл в насрещното движение и се блъснал челно в идващото насреща Пежо. При сблъсъка двете коли са изхвърчали от платното и са спрели в крайпътните храсти.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари