Верижна катастрофа до КАТ - Русе

22
Чужденец се удари в ТИР, мина през бордюра и помля коли
Чужденец се удари в ТИР, мина през бордюра и помля коли Видео: Русе Медиа

Чужденец се удари в ТИР, мина през бордюра и помля коли

Верижна катастрофа, в която пострадаха три леки автомобила и ТИР, стана този следобед в близост до сградата на "Пътна полиция" в Русе.

До инцидента се е стигнало след предприето изпреварване от страна на лек автомобил „Нисан“, управляван от млад чужденец, информира Русе Медиа.

Според разказите на очевидци без видима причина водачът се е ударил в изпреварвания от него тир, като при сблъсъка колата се е отклонила. Ударила се е в бордюра на тревната разделителна ивица, след което се е върнала обратно на платното и се врязала в намиращия се пред нея „Шевролет“. Той пък от своя страна е запратен към, който от своя страна е запратен към движещия се пред него лек автомобил „Сузуки“.

На място пристигнаха екипи на Пътна полиция и Спешна помощ, а движението бе затруднено. За да се изяснят причините за произшествието, се наложи да се извика преводач, тъй като чужденецът е говорел само на английски.

Пред Русе Медиа водачът на тира разказа как се е стигнало до инцидента и сподели, че въпросният „Нисан“ е засичан често да се движи с висока скорост из града. Колата е била снабдена с видеорегистратор, който след катастрофата е бил махнат от водача преди идването на полицията. Това е било съобщено на органите на реда. Вижте повече във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари