Венци Мицов: Концертът “Българската коледа” беше самодеен кич на плейбек, с лошо озвучаване и ухаещ на нафталин!

6
Във всяка страна с традиции подобен “спектакъл” би довел не до дарителство, а до фалит на телевизията, която го е реализирала, смята музикантът
Във всяка страна с традиции подобен “спектакъл” би довел не до дарителство, а до фалит на телевизията, която го е реализирала, смята музикантът Снимка: БТА

Във всяка страна с традиции подобен “спектакъл” би довел не до дарителство, а до фалит на телевизията, която го е реализирала, смята музикантът

Добрата новина - 2 милиона и половина дариха българите в кампанията “Българската коледа”.

Лошата - концертът “Българската коледа” беше самодеен кич на плейбек, с лошо озвучаване и ухаещ на нафталин.

Извод - ние, българите, сме наистина състрадателни и добри хора. И великодушни.

Във всяка страна с традиции подобен “спектакъл” би довел не до дарителство, а до фалит на телевизията, която го е реализирала.

Време е това с плейбека да приключи. Докато бях общински съветник всяка година на комисия предлагах да няма пари за новогодишната програма на площада, докато не спре да е на плейбек (новогодишната програма бе част от културния календар на София). Колегите реагираха с весели коментари и игнор.

Спрете плейбека! Уволнете бездарните екипи! И си прегледайте настройките на ретранслаторите, защото според моето скромно мнение има някакви екстремни лимитери, които не позволяват да чуваме 70 процента от случващото се в зала.

И те така…

Венци Мицов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Хиподил Фен
    Точно ти ли, Венци?’ Ти ли ще говориш за халтура, бе? Я си виж песните; с който възпитаваше младото поколение! Твоите песни ли да включат?! “Каза Д-р Охболи давай още го заври каза и вратата тресна при вида на путка тесна. Тъй итсъди експертиза в суха путка кур не влиза и се съгласиха всички, писна ни от сухи пички. Нямам думи да опиша тялото и просто - виж я. Нямам думи да опиша как отблизо я мириша. Постепенно влиза плавно вената издута е, той е твърде водоравно, тя е цепната на две. Продължава да навлиза сред приятна мазнина, с двадесет минутна виза, с две торбички семена. Нямам думи да опиша как усилено ми диша. Нямам думи да опиша как въртя месо на шиша.”
  • 14
    3
    Иван
    Абсолютно верно,е лицмерните мазни мутри,се хилят и пляскат на дебили,акьде едьржаватата да отпусне пари на тези деца,хора,Коледа,капачки за линейки,кутии за пари,Скури,някакъв си и той мутра,пари за басейн,прави сбирки,детски градини сьс дебили се събират на кея за него,лицемерни изнудвачи,айде Ез вас,боклуци
  • 16
    2
    Техасо
    Каузата е добра, но дебелакът, колкото и да не ви е симпатичен, е ПРАВ! В днешно време всичко в бездушен кич и пошло печалбарство. Участниците в този псевдо-концерт си правят реклама. Нищо повече. Затова са там. Дреме им за благотворителността на фалшивите лицемери. Дано поне събраните средства помогнат на някого наистина, а не само да пълнят джобовете на мафията в бели престилки.
  • -5
    1
    ГАЦО
    Така си мисли един дебелак брадат тъп-- от групата -хиподил който нямат една свястна песен и общински хрантутник
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари