Венцеслав Стефанов: С мобилизираните 1600 полицаи, лумпените щяха да кротуват на стадиона

0
Протестът срещу БФС беше използван политически, има заинтересовани в България да станат безредици
Протестът срещу БФС беше използван политически, има заинтересовани в България да станат безредици

Протестът срещу БФС беше използван политически, има заинтересовани в България да станат безредици

"Това, което видях по телевизията, е, че се случи нещо много грозно, което в нормално общество се нарича терор. Поведението на хората от БФС не могат да предизвикват тези простотии, които се случват по улиците", каза в ефира на NOVA президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов след протеста срещу Борислав Михайлов.

"Цяла седмица момче, което няма един ден трудов стаж, един неадекватен министър на спорта надъхваше хората да протестират. Но те нямат представа, че между тях има много лумпени, които чупят и тероризират беззащитни хора", добави още той.

Шефът на БФС трябва да подаде оставката, категоричен е Венци Стефанов.

"Поведението на феновете беше предизвикано от тази 18-годишна окупация над българския футбол, безхаберието и наглостта, с която управляваха хората от футболния съюз", твърди Стойчо Младенов, оперативен директор на ЦСКА 1948.

По думите му във всеки един футболен клуб има 2 важни позиции - собственик и не старши треньор, а по-скоро го определя като главен мениджър. "Те нищо не направиха за треньорите, такава професия няма в кодекса на труда", твърди още Младенов.

Мачът между националния ни отбор и Унгария трябваше да бъде отворен за публика, смятат двамата. "С тези 1600 души полицаи, които бяха мобилизирани, лумпените щяха да кротуват на стадиона", каза Венци Стефанов.

И според двамата ситуацията беше политически използвана от хора, заинтересовани да станат безредици в България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари