Венета Райкова проговори за раздялата си с Тишо

0
Венета Райкова открехна завесата за раздялата със съпруга си Тихомир
Венета Райкова открехна завесата за раздялата със съпруга си Тихомир

Венета Райкова открехна завесата за раздялата със съпруга си Тихомир, която за малко не довела до развода им.

Тя беше гост в предаването „Търси се” по bTV, където получи видеопоздрав от Людмила Филипова. Оказа се, че писателката е била един от малкото хора, който знаел за драмата в семейството на Венета.

Тя и Тихомир се разделили две години след като сключили брак – през 2007. Тогава още нямали дете. Тихомир подал молба за развод, а Венета се изнесла от общото им жилище и била принудена да живее в апартамент, който била купила, но още не бил довършен и дори нямал ток. Майсторите й сложили един временен кабел, с който малко незаконно получавала електричество. В целия блок тя живеела сама, допълва Блиц.

Една вечер Людмила Филипова я карала с колата и спряла пред същия блок. „Ама ти наистина ли ще влезеш и ще спиш тук”, попитала тя, когато видяла необитаемата сграда. „Аз вече спя тук”, отвърнала водещата. Тя изкарала цяло лято там.

Филипова й предложила да отиде у тях, където цялото семейство било наясно с драмата с развода. „Тя ми бършеше сълзите”, сподели Райкова. Тя разказа и колко й е било трудно да запази в тайна личния си проблем.

„Аз нямам за какво да си вадя поуки от тогава. Който е подавал молба за развод, той да си вади поуки. Връщам му го всеки ден, не се притеснявай”, каза тя по адрес на мъжа си Тихомир. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари