Велосипедист пострада при инцидент на пътя между Мечка и Стълпище

1
Мъжът е получил фрактура на ключица и охлузни рани по тялото
Мъжът е получил фрактура на ключица и охлузни рани по тялото

Мъжът е получил фрактура на ключица и охлузни рани по тялото

Велосипедист пострада в неделната сутрин по пътя между Мечка и Стълпище.

Сигнал за инцидента е постъпил вчера около 09:20 часа. Изпратеният на място екип на полицията е установил, че произшествието е станало на второстепенния път - 52, при километър 16+200, при ясно време и суха пътна настилка, в посока от с. Мечка към местността „Стълпище“.

Водач на велосипед /46 г./ при навлизане в зоната на остра дясна крива и множество чакъл по платното за движение е загубил контрол над превозното средство и е паднал на дясната си страна, при което се е блъснал в предпазна еластична ограда. Мъжът е получил фрактура на ключица и охлузни рани по тялото. Произшествието е документирано по административен ред. Полицейските служители не са установили употреба на алкохол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари