Велосипедист блъсна пешеходка в центъра на Русе

2
Жената е с рани по лицето и комоцио
Жената е с рани по лицето и комоцио

Жената е с рани по лицето и комоцио

На 12 ноември около 11:15 часа на улица "Александровска" в Русе, до № 61, в посока улица "Асен Златаров" велосипедист /20 г./ е застигнал и блъснал попътно движеща в пешеходната зона пешеходка /70 г./.

Вследствие на удара жената е паднала на пътната настилка. Тя е отведена и настанена в болницата, където е диагностицирана с повърхностни наранявания по лицето и комоцио. Произшествието и документирано по административен ред от екип на пътна полиция.

Като причина се посочва - блъскане на пешеходец от велосипед в пешеходна зона. Пробата за алкохол на велосипедиста е била отрицателна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    ne e moi problem
    teq malkite neska sa s trotinetki,no ne za dalgo, edno BMW gi 4aka ,togaz da vidite
  • 6
    4
    до 3
    А ти защо забравяш, че в пешеходната зона на града е забранено движението на вело и тротинеткаджии?!? И по Пламенстоилово време беше! Или викаш там липсва градски транспорт!
  • 1
    3
    Вело Русе-Кандиларов
    Искам да попитам кометиращите като плюят толкова велоосипеди и тротинетки, защо забравят за драстично увеличения брой на леките автомобили в Русе, които замърсяват много въздуха и причиняват шум или за моторите вечер и нощем? И защо не попитат къде е новата схема на градски транспорт, която уж зам-кмета Недев обещаваше да започне от октомври, макар че същата е приета още при Пламен Стоилов през 2020 г. и трябваше да стартира от 1 януари 2022 г.? Когато има редовен и всеобхватен градски транспорт с достатъчна гъстота и до късно, тогава имайте наглостта укорявате хората с велосипеди и тротинетки, защото за много от тях това е единственият лесен, удобен и евтин начин за придвижване в града от точка А до точка Б. Между другото Пенчо Милков не е направил и един метър нова велоалея, а само пребоядиса и то накриво някои от същестуващите, тъй че при мокра и заледена настилка велосипедистите да се пребият на нея.
  • 15
    2
    daskal
    Не искам да съм лош пророк, ама на тази пешеходна зона ще има и загинали от сблъсък с тротинетка или колело. Летят из навалицата като луди! Там просто не може да се ходи нормално!
  • 27
    1
    Така ще е
    И по-страшни неща може да стават, докато по цялата пешеходна част на центъра не започнат да дежурят непрекъснато и полиция, и КООРС, и общинска полиция. Защото е страшно да се движиш от препускащите непрекъснато идиоти от всякакви възрасти с велосипеди и тротинетки - по главната, в градинката.. Наглостта им е страшна, кретенчетата даже се се возят бясно по двама на тротинетка, дъртаците с колелета са не по-малко опасни. Трябва някой да бъде сериозно потрошен или по-лошо, че да се усети някой да действа ли? След като са избрали да се пребиват самите те по улиците, си е тяхна работа, но поне пешеходната част трябва да бъде спасена от ставащата все по-масова лудост.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари