Велислав Величков: По-вероятно е Божков да се е договорил с Борисов

0
Два са възможните мотиви за завръщането на Васил Божков в България, коментира адвокат Величков
Два са възможните мотиви за завръщането на Васил Божков в България, коментира адвокат Величков Видео: Euronews Bulgaria

Два са възможните мотиви за завръщането на Васил Божков в България, коментира адвокат Величков

Два са възможните мотиви за завръщането на Васил Божков в България. Единият да кажем е обществено полезен, добър за правосъдието и вторият – в частна полза, лично полезен и лош за правосъдието и справедливостта.

Това каза адв. Велислав Величков от „Правосъдие за всеки“ в ефира на Euronews Bulgaria.

Добрият мотив е това, че Божков иска пряко да се срещне с българската прокуратура и да докаже, че е невинен или да смекчи последствията за себе си, тъй като сам се е уличил в престъпление, че е давал пари на хора от правителството на Борисов. Да признае вина, но същевременно да разкрие механизма за престъпна схема на най-високите етажи на властта, за търговия с влияние и подкупи. При този случай би трябвало да се образуват още досъдебни производства след неговите разпити. Той не може да избегне от качеството на обвиняем, но неговото производство ще бъде отделно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари