Велико Минков: Нека издадат заповед за ДНК тест на мен и бебето

2
Русенецът твърди, че е баща на второто дете на Габриела Славова-Пеева
Русенецът твърди, че е баща на второто дете на Габриела Славова-Пеева Снимка: NOVA

Русенецът твърди, че е баща на второто дете на Габриела Славова-Пеева

Близки и приятели на убития Пейо Пеев се събраха пред Съдебната палата в София във вторник. Те настояват Габриела Славова-Пеева да бъде върната в ареста, а майка ѝ Красимира Трифонова да не бъде пускана на свобода.

Там бе и Велико Минков, който твърди, че е баща на второто дете на Габриела. Той отправи апел към министъра на труда и социалната политика и шефката на Агенцията за закрила на детето.

Нека издадат заповед за ДНК тест на мен и бебето. Веднага ще го платя, вместо да се чака дело в продължение на 3-4 години", призова Минков, цитиран от NOVA

Имахме бегла представа за Габриела, виждали сме я веднъж, докато беше бременна с по-голямото дете на Пейо. Тогава някои неща ни се сториха смущаващи, но все пак той я бе избрал и считахме, че тя е добър човек. След време това се оказа невярно. Габриела изчезна бременна с детето и роди тайно. За Пейо започна поредица от мъки и изпитания във връзка с полагането за грижи за детето. Виждаме, че това се случва и с Велико Минков”, коментира Соня Чакмакова, близка на убития.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Казанската афера
    Ненормални сектанти!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари