Великден се превърна в Благовещение за родни звезди

0
Освен Йоанна, която чака отрочето си през лятото, се оказа, че още двама любимци от екрана ще стават родители
Освен Йоанна, която чака отрочето си през лятото, се оказа, че още двама любимци от екрана ще стават родители

Тази година Великден се превърна в Благовещение за родните звезди, като в рамките на трите празнични дни няколко любими лица потвърдиха или дадоха заявка за наследник.

Бившата изгора на Ненчо Балабанов – певицата Йоанна Драгнева, се похвали с наедряло коремче в социалните мрежи и сложи точка на всички шушукания по нейн адрес в предаването на Георги Любенов по БНТ. „Малкото човече ще се появи в разгара на лятото“, сподели Йоанна. Щастливият татко е колегата на гласовитата блондинка в обществената телевизия – Мирослав Димитров. Той води туристическо предаване по основния канал, а Драгнева отскоро се подвизава в БНТ2. Въпреки това Миро стана известен с участието в рейтинговия сериал на Нова тв „София ден и нощ“. Познават се от 2004-а, но именно в коридорите на обществената телевизия двамата се преоткриват, а в последствие се оказват заедно и на снимачната площадка на новия български филм „Връзкология“, който още не е излязъл на голям екран.

Все по-усилено се носи мълвата, че и любимецът на тийнейджърите – Тото от „СкандаУ“ също ще гушне първородна рожба, сподели Монитор. Повод за това дава гаджето му Катрин Петринска, която започна да се появява само в широки дрехи въпреки безупречната си фигура. Танцьорката и хореограф не се качи на сцената дори и за големия концерт на групата в зала „Арена Армеец“, а наскоро, през личния си профил в социалните мрежи отмени всичките си тренировки до края на годината, като съобщи, че ще бъдат водени от нейна заместничка. Красавицата и Йонислав Йотов са заедно едва от лятото на 2018-та.

Сред потенциалните бъдещи родители се нареди и водещата Деси Цонева. Дъщерята на безвреме починалия Митко Цонев била в първите месеци от бременността, разкриват нейни близки и очаквала момиченце. Тя вече има едно дете – 9-годишен син Янчо Таков-трети. За нейния любим в момента – издателя Явор Стефанов, това пък ще е трета дъщеря, след като той има две – на 17 и 20 години, от предишен брак.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари