Вегани заложили "експлозива" в софийското метро

0
Цял ден снимки с експлозив в софийското метро обикалят социалните мрежи
Цял ден снимки с експлозив в софийското метро обикалят социалните мрежи

Цял ден снимки с експлозив в софийското метро обикалят социалните мрежи.

На фотосите от столичната подземна железница ясно се вижда как е поставена бомбата, но от ...кренвирши. Не се знаеше кой е сложил „устройството”, което дори си има часовник и синя и червена жичка. Сега обаче истината лъсна. Оказа се, че инициатор на "атаката" са вегани, пише Блиц.

Ето какво съобщение се разпространява в социалните мрежи:

„Много карнисти се озадачиха от кремвиршите в метрото. е ако имаха малко акъл щяха да знаят че това е веган акция. а часновика символизира изтичането на времето на карнизма, и изтичането на търпението ни. будилника иска да събуди заспалото човечество! човечес9твото трябва да каже не на карнизма, не на убийствата!

Надявам се да бъдем чути от правителството и да не се налага освен на витошка а и метрото да го превърнем в арена на "кървавите" ни акции. хората трябва да ни чуят, защото земята е пропита с достатъчно кръв. ако правителството ни не прави нещо съществено близките седмици в защита правата на животните, всички 50 000 вегана и 100 000 вегетарианеца се включване като съучастници на концертна на слави на орлов мост и там ще поискаме оставката на правителството и свекването на ново велико народно събрание което да помени конституцията на страната ни и да гарантира рамни права на хора и животни.” 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари