Вече и Интерпол издирва Галин

0

Двама варненци са обявени за безследно изчезнали през 2016 година от международната организация Интерпол.

Случаите са съвсем скорошни, показа справка, сподели Moreto.net.

16-годишната Малина Димитрова е видяна за последно в морската столица на 25 юни 2016 година. След това следите на момичето, което е родено на 9 април 2000 година, се губят.

Преди по-малко от месец пък изчезва 26-годишният Галин Статев, който също е родом от Варна. Той е забелязан за последно на 4 август в София, посочват от Интерпол. Случаят с младия мъж навлезе активно в медийното пространство през последните дни. Галин е олимпийски медалист по математика.

Следите му се губят преди повече от 20 дни, когато той се връща у нас от Германия. Пристига с автобус в столицата, за да започне работа в софтуерна фирма. Не се свързва обаче нито с работодателя си, нито с родители и приятели. Тогава притеснените му близки търсят съдействие от МВР, което и до момента го издирва. Галин е завършил Националната природоматематическа гимназия, както и един от най-престижните университети в света-Масачузетския технологичен институт.

Общо 16 са обявените варненци за издирване от Интерпол. Сред тях има деца, които към днешна дата трябва да са на 3 и 8 години.

Източник: Moreto.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари