Вече е много лесно да помогнем на Диди от Русе

4
В момента Диди се лекува в клиника в Турция, но има нужда от 120 000 долара за трансплантация на костен мозък
В момента Диди се лекува в клиника в Турция, но има нужда от 120 000 долара за трансплантация на костен мозък

Преди около два месеца писах за нашата скъпа приятелка и братовчедка Диана Тонева.

Нейната история не е по-различна от тази на много болни от левкемия. Добра и всеотдайна майка. Диди е учителка по професия, наследена от нейната майка, Паска Тонева, която е научила дъщеря си да бъде като нея - строга, но справедлива към учениците си и всеотдайна като майка. Всичко до тук добре, но идва момента, когато Диди постъпва в болница за лечение с тежката диагноза левкемия и целият й свят рухва - без работа, без пари...трагедията на много други българи, болни от рак.

Историята й не е по-различна от тази на много болни хора от България, но разликата е, че тя има приятели и близки, които искат тя да оздравее и да отгледа своя син, който в момента е на 10 години, отличен математик и може би бъдещ компютърен гений. Но той има нужда от майка, която да бъде до него, да го обича за да расте спокойно.

В момента Диди се лекува в клиника в Турция. Благодаря на всички, които дариха до този момент за кампанията, благодарим за благородстото и всеотдайността на всички жени и мъже с ангелски сърца от Благотворителен базар ивот за бебе Дилян, на всички, които даряват вещи в базара за да се съберат така необходимите средства за лечение на Диди. Благодарим и на всички работещи в Електроразпределение МЕР в цяла България за помощта! Събраните пари до този момент ще стигнат за първия етап на лечението на Диди. Трудното едва сега предстои. Приблизителната сума, която ще е необходима за втори етап на лечение-трансплантация на костен мозък, е 120 000 долара.

Отправяме отново апел към всички хора с големи сърца да помогнат за събиране на сумата за да  не остане едно дете без майка. Вече има DMS номер с който можем по-бърози лесно да помогнем на Диди - DMS DIANA  на кратък номер 17 777

Дарителска сметка:

IBAN: BG45UNCR70001522882576
BIC: UNCRBGSF
PayPal: [email protected]

Страница във Фейсбук и Група-дарителски базар

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари