Вчера ни биха цигани, днес ни бие полиция!

5
Един от очевидците публикува видео в личния си профил във Фейсбук, на който ясно се вижда, че родната полиция проявява яростна агресия
Един от очевидците публикува видео в личния си профил във Фейсбук, на който ясно се вижда, че родната полиция проявява яростна агресия Видео: Митко Маринов

Тази вечер в 20 часа се събраха хиляди души на кръстовището в центъра на Раднево, където стана инцидент преди няколко дни.

Около 20.20 часа гражданите стигнаха до ромската махала, която е заградена с железни ограждения.

Около 21 часа протестиращи са започнали да хвърлят камъни и пиратки към жандармерията по информация от БНТ, но според потребители на социалните мрежи, които очевидно са на мястото на събитието протестиращите са нападнати от органите на реда, пише BNews.

Един от очевидците публикува видео в личния си профил във Фейсбук, на който ясно се вижда, че родната полиция проявява яростна агресия срещу гражданите.

Припомняме, това е втора поредна вечер на протести, след като в понеделник на кръстовище в града при отнето предимство на автомобил се е стигнало до бой между две групи. 

Едната група е била от роми, а другата - от българи. Пострадали са трима души - единият е прободна рана в областта на белия дроб, вторият е с пукнат череп, а третият - със счупена челюст и с комоцио. Свидетели на саморазправата стават около стотина души.

Прокуратурата обвини четирима души за опит за убийство по хулигански подбуди.

Източник: BNews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари