Възстановиха онлайн залозите в тотото

2
През последните дни имаше затруднения с приема и обработката на онлайн залози
През последните дни имаше затруднения с приема и обработката на онлайн залози Снимка: БНТ

През последните дни имаше затруднения с приема и обработката на онлайн залози

Българският спортен тотализатор обяви, че възстанови и приема и обработката на онлайн залози. След планираната техническа профилактика, довела до временни затруднения с числовите игри и залаганията онлайн, проблемите вече са отстранени и потребителите и играещите могат спокойно да се включат в новите тиражи.

"В началото на седмицата беше проведена планирана техническа профилактика, която доведе до временни затруднения по отношение на приемането и обработката на наземни и онлайн залози за числовите лотарийни игри и игрите със залагания върху резултатите от спортни състезания, както и продажбата на талони за участие в моментните лотарийни игри.

Екипът на ДП Български спортен тотализатор предприе бързи и навременни действия, които възобновиха нормалното протичане на процесите във възможно най-кратки технологични срокове", се казва в официално съобщение на Българския спортен тотализатор.

Български спортен тотализатор обработва и съхранява данните за всички направени залози в своята централна компютърна система, като същите са подсигурени надлежно - чрез създавани активни и архивни резервни копия. В тази връзка се уточнява, че данните и информацията са напълно защитени и тяхната сигурност и изискуема обработка са абсолютно подсигурени и некомпрометирани.

Всички печалби на участници ще бъдат изплатени и обработени за изплащане съгласно действащите игрални условия и правила на провежданите игри.

"Поднасяме нашите извинения за причинените неудобства и благодарим за разбирането и за дългогодишното доверие, които са незаменим принос в ежедневната ни работа в подкрепа на българските спорт и култура", завършва становището на Тотализатора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Истината
    Защо тотото е скрънза спрямо спечелилите джакпот. В началото изплаща 200 хиляди лева, но после цели 15 години всеки месец лъжичка по лъжичка. Та нали парите се обезценяват?!
  • 2
    3
    Някои си
    Е много бързи действия предприе 3 дни сайта не приемаше залози.
  • 1
    2
    Хамлет
    Има нещо гнило в Дания, пардон, в тотото.
  • 0
    1
    Оптимиста
    Стягайте се, че Божков идва и ще ви оправи
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари