Възраждане: Очакваме до 2 февруари план за отпадане на мерките

2
Ако до 2 февруари няма план за отпадане на COVID мерките, излизаме на протест
Ако до 2 февруари няма план за отпадане на COVID мерките, излизаме на протест

Цончо Ганев обясни, че в противен случай от партията са готови на протест

Ако до 2 февруари няма план за отпадане на COVID мерките, излизаме на протест. Това заяви в „Лице в лице“ по bTV зам.-председателят на „ВъзражданеЦончо Ганев.

Той коментира, че над 2 месеца са минали, откакто партията е внесла в Народното събрание законодателни промени за съдебна реформа, но текстовете умишлено не се разглеждат в комисия или зала.

По думите му става въпрос за реформа на Висшия съдебен съвет, а не за директно премахване на главния прокурор Иван Гешев.

Ганев уточни, че партията им е лидер по вкарани законопроекти в различни области.

„Демократична България“ от години е крепят на риториката как щ сменят главния прокурор, а те дори не са внесли законопроект за това. Тази коалиция не променя абсолютно нищо от това, което правеше ГЕРБ 12 г. Те дойдоха на власт благодарение на анти-ГЕРБ риториката, но изпълняват 1:1 нещата“, каза депутатът.

Според него управляващата коалиция в парламента нарушава законопроекти и вкарва данъчни закони със задна дата, като така се нарушава Конституцията. Ганев каза още, че до момента се приемат само законопроекти, внесени от Министерския съвет.

Депутатът заяви, че за да се защитят националните ни интереси, трябва да се предоговорят условията по договорите с ЕС и НАТО.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари