"Възраждане": Българският народ е свидетел на тотален крах на държавността!

0
Единственото което свързва ГЕРБ и ПП-ДБ е плячката, заяви Искра Михайлова от парламентарната трибуна
Единственото което свързва ГЕРБ и ПП-ДБ е плячката, заяви Искра Михайлова от парламентарната трибуна Снимка: БГНЕС

Единственото което свързва ГЕРБ и ПП-ДБ е плячката, заяви Искра Михайлова от парламентарната трибуна

През последните седмици българският народ е свидетел на тотален крах на държавността благодарение на позорните опити за нов "брак по сметка" между ГЕРБ-СДС и „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ), каза Искра Михайлова в декларация от името на парламентарната група на "Възраждане". По думите ѝ двете формации непрекъснато се „дебнат“ и си нанасят "удари", а в същото време водят преговори да управляват още време.

И децата виждат, че единственото, което ви свързва, е „плячката“, смята Михайлова и посочи, че е крайно време да се спрат с опитите за сглобки и коалиции, които не са нищо повече от едно „унищожително и агонизиращо“ управление на държавата.

Единствената причина да продължавате агонията е, че знаете, че едни избори ще финализират вашето приключение във властта, коментира още тя. Михайлов уточни, че на ГЕРБ-СДС и ДПС може да им харесва да унижават ПП-ДБ, но това не се харесва на българите. Вие (ПП-ДБ) провалихте най-милото си, върху което изградихте цялото си политическо съществуване – съдебната реформа. Тя е отдавна предадена на милостта на Борисов и Пеевски, допълни народният представител.

Михайлова заяви, че държавата ни има нужда от спешни действия за оздравяване във всеки един сектор, който ПП-ДБ са успели да доразрушат по модела на коалиционните им партньори от ГЕРБ. Време за възраждане на държавността, докато не е дошло време за нейното възкресяване, добави още тя, цитирана от БТА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари