Възрастни хора останаха без пенсии, не фигурирали в списъците

0
Големи опашки се извиха пред пощите в страната
Големи опашки се извиха пред пощите в страната Снимка: Bulgaria ON AIR

Големи опашки се извиха пред пощите в страната

Нови опашки за пенсии се извиха пред пощите в страната. 20 дни след кибератаките срещу пощите, пенсиите ще се изплащат ръчно заради продължаващите проблеми със софтуера.

Най-важното е възрастните хора да отидат в пощенските станции, в които са по постоянен адрес. Към момента ситуацията е по-спокойна.

Пенсионерите, които са от други населени места, но живеят в големите градове, не успяха да получат своите пенсии, тъй като не фигурират в списъците. Изплащането на пенсиите ще продължи до 20 май, предаде Bulgaria ON AIR.

"За първи ден даване на пенсии, не могат да работят само две каси. При положение, че на тези каси не се плащат сметки, а само се дават пенсии. Поне да работят 3-4 гишета", коментира един от пенсионерите на опашка пред пощата в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари