Възрастна жена напада съседи с мотика

0
Цяло село във Врачанско живее в страх и ужас
Цяло село във Врачанско живее в страх и ужас

Цяло село във Врачанско живее в страх и ужас

Сигнал за всекидневен тормоз във врачанското село Селановци. Възрастна жена напада с железни прътове и мотика съседите си и руши имуществото им. Въпреки многократно подавани сигнали до полицията и прокуратурата, напрежението в селото продължава.

На кадри от охранителни кадри се вижда как агресивната жена удря с мотика изолацията на къща. Според Ивайло, който е неин съсед, вероятната причина е, че тя иска пари. Цеца, която също живее в селото, разказа, че въпросната дама изкоренила цветята в двора ѝ. Всички потърпевши казват, че жената ги обвинява за всяко нещо, което ѝ се случи, предава NOVA.

„Тя където и да отиде да работи, я гонят, защото прави конфликти”, твърди друга жена от Селановци. Подадените сигнали, твърдят потърпевшите, са над 50. Полицията идвала, предупреждавала я, а на следващия ден жената продължавала с агресията. Производствата се прекратяват, защото ставало въпрос за маломерни щети. Жената е прегледана от психиатър и е вменяема.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари