Възрастен шофьор погуби моторист край Пловдив

1

29-годишният мъж е починал от тежките си травми след катастрофа на пътен възел "Скобелева майка"

29-годишен моторист загина след катастрофа, станала следобед на пловдивския пътен възел "Скобелева майка". Сигналът за тежкия инцидент е подаден около 15:00 часа, съобщиха от полицията.

По предварителни данни, лек автомобил с шофьор на възраст 83 години е отнел предимството на моториста. След удара мотористът е откаран с линейка в болница. Починал е от тежките травми.

Алкохолната проба на шофьора е отрицателна. По случая работят разследващи полицаи.

Заради катастрофата се стигна до временно ограничение на трафика и двупосочно движение в едната лента по второкласния път Войводиново - "Скобелева майка" при разклона за пътя Пловдив - Поповица, уточниха от агенция "Пътна инфраструктура".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Az
    Най-вероятно моториста се е движил с много висока скорост което е попречило на водача на автомобила да прецени за колко секунди ще стигне до него. Обаче на полицията е най-лесно да кажат, че е отнето предимство.
  • 8
    1
    Спиди Гонзалес
    Забелязал съм, че на моторджиите все някой им сече пътя, все нещо им пречи , все нещо различно от собствената им арогантност ги убива. Ако въпросният се беше блъснал с 50 километра в час в стена, щеше да е жив. Лека му пръст, дано смъртта му е поука за останалите хулигани и терористи на две колела.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари