Важно съобщение за всички шофьори

0
Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да карат разумно
Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да карат разумно

Във връзка с очаквания интензивен трафик по основните пътни направления при предстоящите почивни дни за Гергьовден Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) апелира шофьорите да карат разумно, да спазват правилата за движение, да не предприемат резки маневри и да не използват аварийните ленти по автомагистралните участъци за по-бързо придвижване, съобщиха от пресцентъра на АПИ.

Рисковото и емоционално шофиране не гарантира по-бързо и кратко пътуване, но застрашава живота и здравето на всички останали, които спазват правилата и са тръгнали на път, за да са с близките си в празничните дни.

В участъците, в които се извършват ремонти дейности е необходимо шофьорите да предвидят повече време за пътуване, поради по-ниската скорост на движение при извършването на строителни работи и въведените временни организации или да използват алтернативни маршрути.

Карайте спокойно и спазвайте необходимата дистанция, а когато движението в отсечката се разтовари не се изкушавайте да наваксвате времето с бързо каране и изпреварване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари