Въвличат ни в евро кибер безумие!

0
Българи, стреснете се! Няма време!
Българи, стреснете се! Няма време!

След като три дена беше по-нисък от тревата и по-тих от водата, днес Цецку отново блести на българския политически хоризонт за забавление на материала. Без и думичка да пророни във Фейсбук профила си относно посещението на Медведев, което е логично политик от неговия ранг да анализира, Цецку директно ни препраща към искането на Манфред Вебер да се създаде кибербригада, която да се бори с киберзаплахите в Европа.

Та въпросният Вебер, който гербавите ентусиазирано поддържат да наследи поста на страдащия от ишиас Юнкер, според мен е изтърван от медицинските специалисти. В пространна статия във водещи европейски медии, Вебер се пени каква огромна заплаха е Русия, как навлизала в части от съседни нам държави /на Вебер, не на нас-българите/, как техни хакери постоянно дезинформират, бъркат се, а Русия спонсорира екстремистки партии –тоест такива, които не ги кефи Европейският съюз и НАТО.

Чист екстремизъм! На принципа: Който не е с нас – е против нас! Който е против нас – е с Русия! Който е с Русия – трябва да бъде унищожен

Вебер панически настоява за повече присъствие на американците и НАТО в Европа. Явно излиянията на Соломончо и Ленче-Кремче са предварително съгласувани с американските им господари за общ фронт срещу Русия.Безумието започва да ми идва в повече.

Последните десет години, САЩ започнаха безкрайно агресивно да налагат влиянието си в цял свят, включително в Европа с интелектуално и морално импотентните й лидери. На водещите ръководни постове на континента се избраха тотално неадекватни хора, повечето без деца и с решения, които в други времена биха ги докарали до гилотината или затвора. Или поне незабавно сваляне от власт.

България явно е малка пионка в голямата политическа игра на Чичо Сам. И трябва да изберем. Защото няма да се размине. След като безумци са начело на света, логичният изход от това е война – война унищожителна, безумна и продължителна. А ние познайте в кой район на военни действия ще бъдем!

Досега от американците нищо добро не сме видели освен явното и нагло набъркване във вътрешните ни работи и МАНИПУЛИРАНЕТО на изборите. Защото българският народ не е чак толкова прост, да избере цървули да го управляват. Парите, които се изсипаха в ГЕРБ от немските фондации и американските господари на гербавите, им купиха изборите. Дори гербавите се гордеят, че служат на американските политици, които наричат „стратегически партньори“ и на техните тайни служби. В наглостта и предателството си дори не го крият!

Проблемът е, че те не са изолирано явление в Европа. Европейският елит е решил да въвлече всички ни в безумните си планове. Всеки, който проявява здрав разум като Виктор Орбан, като Салвини, незабавно е заклеймен като националист и екстремист. Европа и Америка смятат, че бъдещето е на малко народи, с промити мозъци, омешани като раси, религии и етноси, така че да няма сигурност, да няма добро образование, да има само удобна сива тълпа, която да слуша, манипулирана ежедневно с ужас и фалшиви новини. Защото фалшивите новини идват точно от колонизаторите. И всеки с поне малко мозък го вижда.

И сега въпросът пред мислещите българи е как да реагираме най-адекватно в подобна безумна ситуация. Защото този път един военен конфликт на българска територия ще ни довърши.

И призовавам разумните политици, мислещите българи, БЪЛГАРИТЕ – да се обединим, за да оцелеем в това безумие, обзело света. Ние нямаме работа с американците. Видяхме Сирия, видяхме Ирак, видяхме Афганистан, видяхме Либия…благодарим, не ви искаме помощта. И не искам аз лично демокрация, в която имаш свободното право да умреш от глад и да си роб в държавата си!

Българи, стреснете се! Няма време!

Елена Гунчева   

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари