Във Ветово отбелязват 45-та годишнина от обявяването на населеното място за град

1
Кметът Георги Георгиев беше удостоен и със знака за областния управител за цялостен принос в развитието на общината и по повод навършването на годишнината
Кметът Георги Георгиев беше удостоен и със знака за областния управител за цялостен принос в развитието на общината и по повод навършването на годишнината

Във Ветово отбелязват 45-та годишнина от обявяването на населеното място за град.

Областният управител на област Русе Галин Григоров поздрави кмета на Ветово Георги Георгиев по случай 45-та годишнина от обявяването на населеното място за град.

Кметът Георги Георгиев беше удостоен и със знака за областния управител за цялостен принос в развитието на общината и по повод навършването на годишнината.

Тържествата ще продължат от днес до неделя, като те ще бъдат открити от танцова формация „Веселие“, а кулминацията ще бъде тази вечер с концерт на Николина Чакърдъкова. За утрешния ден се планира игра на футбол на малки вратички и концерт на Джина Стоева, а за 8-ми септември са предвидени народни борби. Празникът ще завърши с концерт на Софи Маринова.

Поздравления бяха отправени и председателя на парламентарната комисия по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление и народен представител Искрен Веселинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Внимание!!! Посред зима падна сняг. Общините и дежурните екипи са в шок!

Харесай Дунавмост във Фейсбук