Вътрешният министър обяви кадрови промени в ОДМВР-Пловдив

0
Главен инспектор Петър Тодоров е новият зам.-директор на ОДМВР-Пловдив
Главен инспектор Петър Тодоров е новият зам.-директор на ОДМВР-Пловдив

Чудя се кое доведе до това в службите на МВР да се появи престъпност, коментира Бойко Рашков

Главен инспектор Петър Тодоров е новият зам.-директор на ОДМВР-Пловдив. Това съобщи вътрешният министър Бойко Рашков. Тодоров имал 30-годишен опит в системата, предаде NOVA

"Ръководството на МВР оценява случилото се като удар към институцията, което се отразява на имиджа на всички служители. Това е резултат от упорита и успешна издирвателна операция. Няма престъпност с или без пагони, в конкретния случай тя е от престъпници с пагони и без пагони, не сме сигурни какъв е мащабът, поздравявам колегите", каза Рашков.

"Чудя се кое доведе до това в службите на МВР да се появи престъпност. Има деморализация в структурите отгоре до долу и това ще стигне до служителите, когато виждаме кюлчета злато за лека нощ, това се отразява и на морала на кадровия служител на МВР", заяви Бойко Рашков.

Той коментира и изнесената от „Демократична България” информация, че политици са били подслушвани по време на предишната кампания за вота на 4-ти април.

"Този въпрос никак не елементарен. Има една служба, която държавата е създала и трябва да извърши необходимите проверки. Тази служба се нарича Национално бюро за специалните разузнавателни средства".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари