Вътрешният министър: 126 задържани на протестите в сряда

0
След като не са провокатори, защо тогава управляващите струпаха полицаи от цялата страна, въоръжени до зъби срещу обикновените граждани - въпрос без отговор засега
След като не са провокатори, защо тогава управляващите струпаха полицаи от цялата страна, въоръжени до зъби срещу обикновените граждани - въпрос без отговор засега Видео: NOVA

Това обяви вътрешният министър на изслушване в НС

126 души са задържани, сред които 62-ма с криминални прояви. 35 от задържаните са с настоящ или постоянен адрес извън София. Образувани са 16 бързи производства, обяви NOVA.

В палатковите лагери, след преглед на видеозаписи, е установено, че са се съхранявали опасни предмети, което е наложило тяхното премахване, заяви Терзийски.

От изказването на министъра стана ясно, че ранените служители на реда са 80. „Трима са транспортирани в „Пирогов”, 23-ма в Медицинския институт на МВР, 13 в „Царица Йоанна”. 41 са прегледани на място. Служителите са с фрактури на крайници, травматични наранявания и увреждания, химически изгаряния от пиротехника и обгазяване”, каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари