Васил Найденов: Имах много гадни години, щастлив съм, че се реализирах!

0
Моля се тази война да спре, тези амбиции за териториални състезания да приключат, заяви звездата на българската естрада
Моля се тази война да спре, тези амбиции за териториални състезания да приключат, заяви звездата на българската естрада Видео: NOVA

Моля се тази война да спре, тези амбиции за териториални състезания да приключат, заяви звездата на българската естрада 

"Моля се тази война да спре, тези амбиции за териториални състезания да приключат. Може би сами трябва да си помогнем. Човекът, като индивид, трябва повече да изисква от определени хора, а не да наблюдава". Това каза звездата на българската естрада Васил Найденов пред NOVA.

Според него човечеството не се вслушва в съветите на Бог.

"Иисус възкръсна, за да ни е топло на душите. Да има добрина. Като че ли не се вслушвахме в Господните притчи. Природата не успя да ни научи да бъдем малко по-добри, да не бъдем егоисти", каза още той.

Относно личния си живот, Васил Найденов сподели, че се чувства щастлив.

"Мисля, че съм щастлив за това, че се реализирах. Имах много гадни години. Правителството ни научи да работим и да нямаме претенции. Държавата е длъжна на артистите ни. Много е хубаво, когато твоите колеги, които са безкомпромисни, всяка вечер те гледат и ръкопляскат. Даже да пееш фалшиво, даже да куцаш на сцената, ако имаш необходимата енергия, хората го усещат", каза още певецът.

На въпрос дали вижда у някого Васил Найденов след време, той отговори, че всеки си има собствена звезда и със сигурност има талантливи хора, колкото него или колкото Лили Иванова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари