Тони Стораро, когато е бил просто Тунчер

0
Певецът сподели, че хората не знаят през какви трудности е минал
Певецът сподели, че хората не знаят през какви трудности е минал Видео: NOVA

Певецът сподели, че хората не знаят през какви трудности е минал

Той е на върха на своята игра 25 години и все още не желае да бъде наричан с превъзходни определения, нито пък да му слагат корони като „звезда”. Тони Стораро просто усъвършенства знанията си, доказвайки, че докато остарява става все по-добър в този бизнес.

Певецът говори пред Мариян Станков – Мон Дьо по NOVA за дните, в които е бил просто Тунчер Али, за фалиралия бизнес на баща му, който всъщност го прави Тони Стораро, дискриминацията и годината, в която губи гласа си.

Славата е повече от затвор. Много съм уязвим, бързо се обиждам”, казва Стораро. Той споделя, че хората не знаят през какви трудности е минал в живота си.

"Това, което спасява е семейството", каза певецът. Той не приема себе си като звезда. За музиката Стораро казва, че познава всичко, тя е неговата стръв, неговия ринг. Певецът казва: „Всичко е съдба и Бог нарежда.”

Стораро разказа, че всичките си концерти завършва с песента "Моя страна, моя България", от благодарност към българския народ, който го е направил звезда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    2
    Не ми е жал
    Да ви имам проблемите, нещастници, поканил бил мангала чалгар да му пее на абитуриентския бал на дрислата! Ами да ги беше дал тия пет бона, сигурно преди това още десетки хиляди за проститутската рокля, която е облякла, за джуки и цици и банкет за половината село, щото пиклата добутала до 12 клас, не че може да си напише името на български и вече има поне 12 татуировки! Толкова за чалга поколението, жална ни майка, по-скоро на свестните ни деца, които май са малцинство.
  • 5
    1
    Георги
    Преди 3 години,един колега беше решил да го покани да пее на абитуриентската вечер на дъщеря си.Издирваше някакви телефони за връзка и накрая успя да се свърже. Отговорът беше; Поемаш ми транспортните разходи,а тарифата ми е 5,000 лева на час.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари