Васил Божков: Ще разрушим “държавната хранилка”

0
Между бивши и настоящи управляващи се размятат обвинения, чекмеджета, пресъхнали язовири и пликове. Наказани няма
Между бивши и настоящи управляващи се размятат обвинения, чекмеджета, пресъхнали язовири и пликове. Наказани няма

Между бивши и настоящи управляващи се размятат обвинения, чекмеджета, пресъхнали язовири и пликове. Наказани няма, пише бизнесменът

"Между бивши и настоящи управляващи се размятат обвинения, чекмеджета, пресъхнали язовири и пликове. Наказани няма. Докато това се случва, България няма да се оправи", пише обвиняемият бизнесмен Васил Божков във Фейсбук.

"Това е борба кой да застане на “държавната хранилка”, а не за добруването на българския народ. Българско лято ще разруши “държавната хранилка” и ще донесе справедливост."

Министерството на финансите публикува днес разширен списък на лицата, които попадат или потенциално биха попаднали в обхвата на санкциите, наложени от Службата за контрол на чуждестранните активи (OFAC) на министерство на финансите на Съединените американски щати.

Сред тях е майката на Делян Пеевски - Ирена Кръстева. Влизат също свързваният с бившият депутат от ДПС адв. Александър Ангелов, близкият до Васил Божков Георги Попов и Цветомир Найденов, който публично влезе в конфликт с хазартния бос няколко месеца преди прокуратурата да започне да се занимава с него.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари