Васил Божков: Не дължа никакви данъци, който твърди противното, ще го съдя

1
Освен всичко, което хунтата открадна и заграби от вас, лишиха хазната и от над 500 000 000 лева плащани от компаниите ми
Освен всичко, което хунтата открадна и заграби от вас, лишиха хазната и от над 500 000 000 лева плащани от компаниите ми Снимка: БГНЕС

Към 17.06.2020 година не дължа никакви данъци и такси на хазната. Всеки, който твърдеше и твърди противното, ще бъде съден.

Това пише в своята Facebook страница от Дубай обвиняемият бизнесмен Васил Божков.

Той е платил общо 8 176 667 лв. данъци за 2016, 2017 и 2018 г. Това показва справка от НАП, която той самият публикува в поредния си пост. Божков е заличил размера на доходите си, но се вижда, че те са основно от дивиденти от няколко дружества.

"Фактите и доказателствата не значат нищо за прокуратурата. Не са им необходими, за да обявят всеки за престъпник. С активното съдействие на управляващата хунта - недосегаема и невидима за Гешев", пише Божков.

"Фалшиви доказателства, лъжи, неспиращ терор и заплахи към свидетелите, грабежи и нарушаване на човешки права са инструментите на „инструмента“.

Освен всичко, което хунтата открадна и заграби от вас, лишиха хазната и от над 500 000 000 лева плащани от компаниите ми.

Унищожението на България може да бъде спряно."

"Можете да видите и данъците, които съм платил в България, като физическо лице през последните 4 години", отбелязва Божков и прилага справка от данъчни декларации към НАП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари