Васил Божков: Кризата е благодарение на ГЕРБ

2
Виновните за третата национална катастрофа трябва да си понесат последствията
Виновните за третата национална катастрофа трябва да си понесат последствията Снимка: Facebook

Виновните за третата национална катастрофа трябва да си понесат последствията

Бизнесменът Васил Божков, който е обвиняем в България за финансови престъпления, изрази отношение към последните политически събития, като посочи виновника само с инициали.

Той написа във фейсбук:

"Отиде си поредното правителство и парламент. ББ продължава да управлява в сянка.

За 12 години съсипа, каквото можеше, и сега се опитва да прехвърли вината на дошлите след него. Защитава тези, които до вчера отричаше. Готов е на всичко само и само да се спаси.

Кризата, която продължава да се задълбочава, е благодарение на 12-годишното управление на ГЕРБ.

Виновните за третата национална катастрофа трябва да си понесат последствията."

Васил Божков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Й.МАЛДЖАНСКИ
    АКО НЯКОЙ СЕ РАЗБОЛЕЕ ОТИДЕ НА ЛЕКАР ДА СЕ ЛЕКУВА НИКОЙ ОТ ПРИЯТЕЛИ И БЛИЗКИ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ КЪДЕ СИ ХВАНАЛ ТОВА ЗАБОЛЯВАНЕ ВСИЧКИ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ АДЕКВАТНА ТЕРАПИЯ.ТОВА ,ЧЕ БОРИСОВ НЕ И ПРИЧИНИЛ ТЕЗИ СОЦИАЛНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ БОРИСОВ ЗАЩОТО ТОЙ Е ПРЕДСТАВИТЕЛ НА НЕОЛИБЕРАЛНИЯТ МОДЕЛ ЕТО ТОВА Е ПРОБЛЕМА И НИЕ ДОКАТО НЕ ОТСТРАНИМ ПРИЧИНАТА НЯМА КК ДА СЕ ИЗЛЕКУВАМЕ.ТАКА ,ЧЕ АКО В.БОЖКОВ ИСКА ДА СЕ ИЗЛЕКУВА ТРЯБВА ДА ИНВЕСТИРА В ТЕРАПЕВТИ КАТО МЕН КОИТО ПРЕДЛАГАТ СМЯНА НА МОДЕЛА ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО МУ СПАСЕНИЕ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари