Васил Божков е на разпит в националното следствие

0

Бизнесменът заяви, че ще коментира след разпита

Бизнесменът Васил Божков дойде в сградата на националното следствие. Той бе придружен от един от адвокатите му - Георги Гатев.

На влизане Божков и защитникът му отказаха да отговарят на въпроси на медиите.

Ще отговоря на въпросите, след като изляза, каза Божков, предаде БТА.

От септември той е под домашен арест. Решението за това беше взето от съда. То е по едно от делата срещу Божков, свързано с хазартна дейност, по което той беше задържан в ареста след прибирането му от Дубай през август.

Миналият петък след акция на МВР в имоти на Васил Божков, той беше отведен за разпит като свидетел. Тогава от полицията съобщиха, че се извършват процесуално-следствени и оперативно-издирвателни действия на територията на София във връзка с разследването на убийството на Алексей Петров, и в тези действия се включват претърсването в имотите на бизнесмена. След разпита Божков отрече да е бил питан за убития това лято Алексей Петров. По-късно същия ден от прокуратурата обявиха, че при действията на МВР не се е стигнало да изземване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари